HTML

Digi Tv Help-Center

A blog segítségével megismerheted a műholdas alapfogalmak jelentését, megtalálod azokanak a lapoknak a linkjeit, ahol választ kapsz azokra a kérdésekre- amelyekkel a Digi Tv felhasználása során szembetalálkozhatsz. Segítséget kapsz a beállításokhoz, találsz pár internetes beszerzési forrást ahol olcsó áron beszerezheted az esetlegesen szükségessé vált eszközöket... Megtalálod az aktuális csatornalistát, és olvashatsz friss műholdas híreket. Miután a blog folyamatosan bővül, érdemes visszatérni ha már hasznosnak bizonyult, mert lehet hogy a következő idelátogatásodkor már újabb meglepetés vár Rád... ...És már el is készült az első adag: ha a cimkék közül ráklikkelsz a Téged érdeklő témára, már láthatod is!...:-)

SAT.HU FEED

Naptár

július 2016
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

HTML

ÚJ!!! Májustól duál-akció!!!

2010.05.07. 14:11 | denes | 1 komment

Az akció összes részletét megtalálod ide kattintva! :-))

Digisporton az olasz futball!

2010.01.30. 07:35 | denes | 37 komment

Címkék: digisport

A Digi Sport elviszi az olasz futballt

2010. január 29., péntek 09:40 | Frissítve: 21 órája

A következő két idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.

Az RCS & RDS távközlési cég, a Digi Sport csatorna tulajdonosa pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy az MP & Silva nemzetközi média és marketing társaságtól megvásárolta a Serie A exkluzív közvetítési jogait Magyarország, Románia és Szlovákia területére a 2010-2011-es és a 2011-2012-es szezonokra.

"A Serie A az egyik legerősebb labdarúgó-bajnokság a világon, itt játszik számos kiváló kelet-európai labdarúgó is. Örömmel tölt el bennünket, hogy az RCS & RDS, a Digi Sporton keresztül a Serie A hivatalos közvetítője lett - jelentették ki a társaság képviselői. - Tisztában vagyunk a Serie A iránti kiemelt érdeklődéssel a magyarországi, romániai, és szlovákiai előfizetőink részéről, ennek érdekében a bajnokság mérkőzéseinek minél teljesebb körű közvetítését tűztük ki célunkként a Digi Sport csatornán, így lehetővé téve, hogy a sportszeretők kedvenc csapataiknak és labdarúgóiknak szurkoljanak."

A Digi Sport egyéb kiemelt labdarúgó-mérkőzések magyarországi közvetítési jogával is rendelkezik, így Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókat is ad a csatorna. Az olasz bajnokik 2000-től a Sport TV műsorán szerepeltek.

forrás: index.hu

4 műhold vétele 1 db antennával - 4 db fejjel

2010.01.10. 19:24 | denes | 33 komment

Címkék: 4műhold 4fejjel

A blog egy másik blogbejegyzésében (Hogyan nézhetem a Muzsika Tv-t?) több blogoló olvasónk jelezte hogy érdekelné ennek a megvalósítása, ezért úgy döntöttem hogy egy külön blogbejegyzést indítok ebben a témában. Szándékaim szerint megmutatom hogyan lehet ezt kivitelezni, tájékoztatást adok arról milyen köktségei vannak stb.

No akkor csapjunk bele a lecsóba!:

DTH vételnél (Direct To Home= Közvetlenül az otthonába) értsd: "tányéros" vétel, erősen korlátozott a fogható műholdak száma mert az antenna "látószöge" sem végtelen. Ezen felül ugyancsak korlátoz az a tény is hogy ennél a megoldásnál minden műhold vételéhez egy külön fej szükséges. Minden fejnek van egy fizikai mérete amely nem engedi hogy túl közel helyezkedjenek el egymás mellett, ezért a fejek elhelyezését a fókuszponttól el kell tolni. Ha egy fejet távolítunk a fókuszponttól akkor a jel jelentősen csökkenni fog tehát túlzottan eltolni sem lehet. Mindezekből következik hogy 1 db antennatányérral a maximálisan használható fejek (vagyis a fogható műholdak száma) nem lehet túl sok. Eddigi tapasztalataim szerint, ha minőségben nem szeretnénk túl sok engedményt tenni ekkor max 4-5 műholdat vehetünk egyetlen parabolatükörrel. (láttam már speciálisan kiképzett ettől több fejjel működő rendszert is, de a minősége engem nem győzött meg a használhatóságáról, sőt...)

Melyik műholdakat érdemes együtt nézni?:

Tekintve hogy  szabadon fogható csatornákat (FTA= Free To Air) szerettem volna a Digis előfizetésem mellé, ezért a választásomnál a 2 legtöbb FTA csatornával rendelkező műhold magától értetődő volt (Astra és a Hotbird), a Digi műholdja (Intelsat-1002) értelemszerűen, így már csak a 4. műhold volt kérdéses. Itt már szempont volt az is hogy műholdpozícióban közel álló műhold legyen, ezért az Amos műholdat választottam.

Tehát a 4 műhold, mostmár műholdpozíciókkal együtt:

ASTRA             19,2 fok Kelet

HOTBIRD           13 fok Kelet

INTELSAT-1002   1 fok Nyugat

AMOS                 4 fok Nyugat

Miért a több fej - több műhold megoldást választottam?:

Két megoldási alternatíva közül választhattam: vagy forgatómotorral forgatom az antennát az aktuális műhold irányába, vagy több fejjel egy antennával valósítom meg. Megnéztem hát ilyet is olyat is. Számomra az döntötte el a választást hogy a forgatómotoros megoldásnál az egyik műholdról a másikra történő átpozícionáláskor nagyon soknak tünt a szükséges 10-15 mp. Magam részéről jogos igénynek érzem hogy a csatornaváltáskor ugyanolyan rövid idő alatt történjen meg a váltás mintha ugyanazon műholdon lévő másik csatorna lenne. A többfejes rendszer esetén ez így van (hogy miért arról később még lesz szó), tehát eldőlt a megoldás módja is. Ugyancsak mellete szóló érv volt hogy a megvalósítás költsége is kevesebb ebben az esetben mint a forgatós megoldásnál.

Vegyük számba mi kell hozzá:

4 db Single (1 kimenetű) fej = kb 2.000 Ft/db

1 db 4 fejes fejtartó = kb 3.000-4.000 Ft (tipustól függő)

1 db 4/1 DISECqC kapcsoló = kb 4.000 Ft (tipustól függő) /Hogy ez miért kell később lesz  

            szó róla/

valamint kábel, csatlakozók = nem komoly tételek, együtt kb 1.000 Ft

Miután én szakmábavágóan meg tudtam magamnak csinálni, sőt rendelkeztem a beállításhoz nélkülözhetetlen profi eszközökkel is, nekem nem kellett munkadíjjal számolnom. Aki ezt szakemberrel csináltatja (amit mindenképpen javaslok) ez komoly szakmai kihívást jelentő feladat beüzemelni - emellett még kell hogy egy komoly munkadíjjal is számoljon ami kb 10.000 Ft. Hát igen, ez ma még mindig nem a legolcsóbban megvalósítható dolgok egyike, node ilyenkor arra kell gondolni mit kapok érte cserébe? És valljuk be, azért a 2.000 csatornából álló választék azért már impozáns... Ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie.

A Nóta Tv-t hogyan tudom nézni???

2010.01.09. 17:33 | denes | 25 komment

Címkék: nóta tv

FIGYELEM!!! A CIKKBEN ALÁBB LEÍRT ÁRAK AZÓTA VÁLTOZTAK, TÁJÉKOZÓDJ A DIGI HIVATALOS HONLAPJÁRÓL!!!

Egy kis történelem a megértéshez:

A magyar Digi-s csomag csatornái kezdetben kizárólag a Vízszintes (Horizontál) polárú transzpondereken kaptak helyet, így a csatornabővítésekkor nem okozott problémát az újabb csatornák vétele, mert beltéri tipustól függően vagy automatikusan letöltötte a csatornát, vagy egy Gyári beállítás elvégzése után az új csatorna minden nehézség nélkül azonnal nézhető volt. A csatornák számának folyamatos növekedésének köszönhetően azonban eljutottunk oda hogy szabad hely már csupán a Függőleges (Vertikál) poláron volt a műhold transzponderei közül. Ez a tény sem okoz problémát abban az esetben ha csupán egy beltéri egységgel (egy vételi helyen) szándékozik valaki igénybevenni a szolgáltatást, ennek semmilyen műszaki (technikai) akadálya nincs. Más a helyzet viszont abban az esetben ha 2 vagy 3 vételi ponton szeretnénk tévézni. A továbbiakban megpróbálom leírni közérthetően hogy mi okozza a problémát, valamint azt is hogy mit lehet tenni az akadály elhárítására, és leírom azt is hogy milyen költségei vannak a műszaki megoldásnak:

Ami miatt nem működik több vételi hely esetén 1 kimenetű (Single) fejjel:

Leegyszerűsítve magyarázom, (aki kíváncsi szakszerűbb magyarázatra az itt a Digi HELP-Center oldalon a Cimkék linkre, azután az alapismeretek cimkére kattintva bővebben is olvashat) A beltéri egység, műkodési elvéből adódóan különböző feszültséget ad ki a vevőfejnek a venni kivánt csatorna polarizációjának föggvényében. Vízszintes (H) polár esetén 18 V-ot, míg Függőleges (V) polár esetén 13 V-ot. Belátható tehát hogy 1 kimenetű (Single) fej esetln ha 2 beltérin egyszerre 2 különböző poláru csatornát szeretnénk nézni akkor ez gondot okoz, hisz az egyik beltéri 18 míg a másik 13 Voltot adna ugyanarra a fejre.

Mi a medoldás?:

A megoldás teljesen kézenfekvő - több kimenetű fej felhasználása. A több kimetű fejek úgy működnek hogy az egyes kimenetek semmilyen összeköttetésben nincsenek egymással, gyakorlatilag úgy tekinthető mintha 2 db külön antenna lenne felszerelve. Ha 2 vételi helyen szeretnénk tévézni akkor 2 kimenetű (Twin) fejet használunk, ha pedig 3 vételi helyet szeretnénk akkor 4 kimenetű (Quad) fejet. A Digi Tv, amióta ezzel a problémával szembesült - az űj szereléseket már kizárólag több kimenetű fej használatával csinálja ha az ÜF több vételi helyet szeretne. Az ő esetükben ez adja a bérléses akciós konstrukcióban a szerelési díjat.

Természetesen a régebben végzett szerelésekkel megvalósított ÜF-eket sem kívánja megrövidíteni, ezért a részükre kedvezményes áron, 2.000 Ft-ért (a fej nem kedvezményes ára 4.200 Ft) biztosítja. Twin fejre vonatkozik a kedvezmény, hisz a régebbi időszakban csupán 1-2 vételi hely között lehetett választani, valamint lehetővé teszi a régi konstrukcióban szerelt ÜF-eknél is a 3. vételi hely kialakítását. Ennek anyagi vonzatát meg lehet nézni a Digi Tv honlapján.

Mibe kerül egy ilyen átalakítás?:

A Twin fej ára (akciósan): 2.000 Ft

Ha már nem garanciális a készülék abban az esetben a kiszállási díj: 2.500 Ft

A felhasznált egyéb anyagok ára: koaxkábel 60,- Ft/m és csatlakozók.

Mi a teendő ha szeretném ezt az átalakítást?:

A 1272 - es központi hívószámon a menúben ugyanúgy eljárva mintha hibabejelentést szeretnénk tenni, és Twin fej felszerelését kérni. A szerelő 5 munkanapon belül jönni fog és elvégzi az átalakítást. (előzetes időpontegyeztetés után) Az átalakítás költsége csekken fog jönni a Digitől a soron következő számlával. Ha 3. vételi helyet is szeretnénk az átalakítással együtt, akkor pedig ugyancsak a központi hívószámon 2. társbeltéri igényt bejelenteni.

Ha bármi nem világos, kommentben nyugodtan lehet kérdezni!!!

Közkivánatra: Muzsika Tv-t hogy nézhetem?

2009.11.28. 16:49 | denes | 202 komment

Címkék: muzsika tv

Elsőként egy tény:

A Muzsika Tv és a magyar nyelven fogható DOQ nem a DIgi Tv csomagjának részei, csupán a Digi Tv-s beállításokkal fogható szabad csatornák - amelyeket a forgalmazó bármikor kódolttá tehet! Jelenleg azonban nézhető bármelyik Digibox segítségével a Digi csomag részeit képező csatornák mellett. Ha nézni szeretnénk, az alábbiakat kell tenni:

Hyundai digiboxok esetén:

Menü/Telepítés/TP szerkesztés keresés---> TP frekvencia sorra lépve OK, majd beütni: 11747, Polarizáció: Horizontális, Symbol rate: 28000, majd "SZABAD"-ra OK gomb és ezzel megkezdődik a TP lekeresése. Ha végzett, EXIT-tel kilépdesünk a menüből és ezután a csatornalistában az aktuális lista legvégén megtaláljuk a letöltött csatornák között a fenti 2-t.

Humax digibox esetén:

Menü/Üzembehelyezés/Kézi keresés--->11747 Horizontális 28000 azután keresés, majd balra nyíllal kilép és OK a Mentésre. A keresés után itt is a lista legvégére kerül a letöltött csatorna. 

 

Ahogy ezt ezen témanyitó bejegyzésemben jeleztem is, csupán szabadon fogható (FTA) csatornaként ment a Muzsika Tv - tegnapig. 2010.01.08-ával bekerült a T-Sat csomagjába ls ezzel együtt megszünt a szabadon fogható verzió!

A Digi felhasználóknak maradt alternatívaként a Nóta Tv. (ha nem tudod nézni, olvasd el a legújabb kommentem!)

Hogyan is működik ez az egész?...

2009.10.31. 07:12 | denes | Szólj hozzá!

Címkék: műküdésről általában

 

Ált. műholdas ismeretek                            
 
A műholdas televíziózás előzménye:
A műholdas műsorsugárzás alapjának tekinthető ötletet először Arthur C. Clarke írta le a Wireless World c. folyóiratban, 1945 októberében.  
A hírközlési célokat szolgáló műholdak többsége ún. geostacionárius pályán kering, mintegy 35800 km magasságban az Egyenlítő felett. Ez a műholdpálya kitüntetett, mert az ott keringő műholdak együtt forognak a Földdel, ezért a földfelszínről mindig azonos helyzetben lévőnek látszanak. A geostacionárius pályát más néven Clark-övnek is szokták nevezni.
 
 
Működése:
 
A Föld-műhold (uplink) összeköttetés, valamint a műhold-földfelszíni vevőállomások közötti (downlink) összeköttetés. A műhold veszi a feléje sugárzott jelet, megváltoztatja a vivőfrekvenciát („átkeverés”), és felerősítve a földfelszín kiválasztott részének irányába visszasugározza. A földi vevőállomásokon - a műholdtól való nagy távolság miatt a vétel helyére érve erősen lecsökkent jelteljesítmény összegyűjtésére - egy antennát helyeznek el. Az antenna által összegyűjtött jel feldolgozását részben a vevőnek az antennára épített elektronikus egysége végzi: ez az ún. külsőtéri egység (LNB). A vett jel a szükséges hosszúságú kábel közbeiktatásával az ún. beltéri egységbe jut, amely tovább konvertálja a vivőjelet, és a tv-készülék által feldolgozhatóvá alakítja.
 
 
 
 
 
Sugárzás:
A felfelé történő jel továbbítása a légköri viszonyoknak köszönhetően, csak bizonyos frekvenciákon történhet.
Az alacsony frekvenciával sugárzott jelek nem, vagy csak nagyon legyengülten jutnak el a műholdhoz. Ezeken az alacsonyabb frekvenciákon (pl. 2 GHz alatti) a relatív sávszélesség is jelentősen lecsökken, ezáltal a kisugárzott csatornák száma is lényegesen kevesebb.
Ebből adódóan a digitális műsorok sugárzási frekvenciája 3-4 GHz körül kezdődik.
Egy magasabb frekvenciasávot elfoglaló jel több információt hordozhat. Az elfoglalt frekvenciasávot sávszélességnek nevezzük.
 
A sugárzás hatékonyságát leginkább a szélsőséges időjárás befolyásolja. Nagy felhősödés, vagy csapadékos időjárás esetén a vételi jelek jelentősen legyengülnek.
 
Mikrohullámok alkalmazása:
A műholdas átvitelben a "hordozóeszköz" a mikrohullámú elektromágneses sugárzás. Valamennyi elektromágneses sugárzás (légüres térben) azonos sebességgel, fénysebességgel terjed. A frekvencia növekedésével a hullámhossz csökken. A mikrohullámok frekvenciája az 1-30 GHz-es tartományba esik, hullámhosszuk pedig 30 és 1 cm közé.
 
A nagyobb frekvenciájú elektromágneses hullámok potenciálisan nagyobb mennyiségű információt tudnak továbbítani, mivel a frekvencia növekedésével az információ átviteléhez szükséges sávszélesség a működési frekvencia egyre kisebb hányadává válik. Mivel a mikrohullámú sávban a nagyobb frekvenciákhoz nagyobb sávszélességek állnak rendelkezésre, ezáltal nagyobb csatornakapacitások jönnek létre.
 
A mikrohullámú sávban állnak rendelkezésre azok az élesen irányított antennák, amelyekkel a leghatékonyabban lehet a földi adók teljesítményét a műhold felé továbbítani. Az elektromágneses hullámok ugyanis annál jobban fókuszálhatók, minél nagyobb az antenna mérete a hullámhosszhoz képest.
A mikrohullámú összeköttetések kevésbé érzékenyek a légköri zavarokra, mint a kisebb frekvenciájú összeköttetések.
A mikrohullámok fontos tulajdonsága, hogy át tudnak hatolni az atmoszféra felső rétegein. A 30 MHz alatti hullámok visszaverődnek.
 
Műholdak felépítése:
A műhold központjában fedélzeti átjátszók találhatók. Minden más alegység azért kerül a fedélzetre, hogy az átjátszókat kiszolgálja.
Az ábrán áttekinthető elrendezésben a főbb fedélzeti egységek láthatók. Az átjátszó egy vevő- és egy adóegységből áll. A működésükhöz szükséges energiát a napelemek szolgáltatják. Az energia egy része tárolókba (akkumulátor) kerül, hogy napárnyék idején is működjenek az átjátszók. A műhold vezérlését fedélzeti számítógép végzi. A gép tartja a kapcsolatot a földi vezérlőállomással. Vezérlőszoftverek segítségével őrzi a műhold helyét és helyzetét, vezérli a napelemeket, felügyeli az energia-háztartást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az általunk használt műhold az Intelsat 10-02, W:0,8-1,0 fok.
A műhold sajátossága, hogy a felső sávban vertikálisan 9db transzpondert, míg a horizontálisan 7 db TP-en sugároz,mely egyenként 36 MHz-es sávszélességű. A felsősávos 6 TP valójában 3 pár, ezért a spektrumos analizátorral könnyedén azonosítható is a műhold.
 
 
A rendelkezésre álló csatornaszám növelése érdekében a műholdas sugárzásban polarizált jeleket használnak, melyek segítségével megkétszerezhető a csatornaszám (pl. horizontális-vertikális, vagy cirkuláris J-B).
 
Az egymásra merőleges polarizációs síkon terjedő hullámot vízszintes (horizontális - H) ill. függőleges (vertikális - V) polarizáltságúnak nevezzük. Az ilyen rendszert használó műholdak vételekor fontos, hogy a vevőfej függőleges és vízszintes polarizációs síkja egybeessen a műhold ugyanezen síkjaival (LNB vételi polár síkjának utána állításával).
Video jelek:
A szolgáltató cégek az adások sugárzásánál kódolást alkalmaznak. A kódokat a szolgáltatók folyamatosan változtatják, megakadályozva ezzel az adások feltörését.
A Digi Kft a Nagravision-féle (jelenleg Nargra2 és Nagra3) kódolást alkalmazza.
A digitális műsorszórásban általában az MPEG2-es és MPEG4-es (Moving Picture Experts Group) kódolást alkalmazzák.
A zavartalan műsorvétel érdekében a jelek sugárzásánál ill. vétele során folyamatos hibajavítást alkalmaznak.
Az ún. FEC kód megadja, hogy mekkora az aránya a valódi (hibajavító adatok nélküli) információknak a teljes adatmennyiséghez viszonyítva. A legtöbb készüléken egy digitális adó behangolásánál ez egy fontos (a sok egyéb) megadandó paraméter közül.
 
Az általunk használt hibajavítási arány ¾-es, ami annyit jelent, hogy 4 részből 3 a képi információ és 1 rész a hibajavításra van fordítva.
 
 
 
 
 
 
Az „első szintű” hibajavítás az un. Reed-Solomon eljárás során történik, majd ezt követően a „második szintű” un. Viterbi eljárás során a hibák tovább korrigálhatók, ill. teljesen eltüntethetőek, és csak ebben az esetben lesz tökéletes a TV-re továbbított kép.
Mindkét eljárás egy-egy matematikai módszert alkalmaz a hibák megszüntetésére.
Hibajavító kód nélkül, ill. a hibajavító folyamat megakadásakor a kép „kockásodni” kezd. Ez a jelenség figyelhető meg abban az esetben is, amennyiben a képi adat információkban több a hiba, mint amennyit a hibajavítás kezelni tud.
A hibajavítást és a dekódolást is egyaránt a beltéri egység processzora végzi.
 

A javított bitek számára mérésnél a BER értéke utal, ami egy viszonyszám (pl.2x10-4). A BER érték egy hányados, a hibás bitek száma osztva az összes bit számával egységnyi időn belül (2 hiba a 10000-ből)

Amit az LNB-k zajszintjéről érdemes tudni:

2008.10.29. 05:20 | denes | Szólj hozzá!

Címkék: lnb kről

Mivel nagyon sok felhasználót érint a cikkben leírt (és műszakilag alátámasztott) megállapítás, úgy gondoltam érdemes külön post-ban elhelyezni egy linket amely az említett cikkre mutat. A sok ezzel kapcsolatos félreértés és hamis információ miatt, javaslom a végigolvasását...

link: http://www.sat.hu/read.php?id=1535 

/Dénes

Hol található az Intelsat-1002? Ime:

2008.10.19. 05:46 | denes | 2 komment

Címkék: műhold helye

Hogy némi fogalmunk legyen hogy hol található a Digi műsorait sugárzó műhold, ime egy szemléletes kép róla:

CHAT üzenőfal

2008.03.09. 11:59 | denes | 11 komment

Címkék: chatbox

Használati Útmutató:

Írd be a neved: a Name helyére, Írd be az üzenet szövegét: a Message helyére (ha beírtad az üzenetet, nyomj ENTER-t!!!) Ha mégis törölni szeretnéd, erre 1 percig lehetőséged van. (Delete)

Ha kész: send (küldés) ha törölni akarod: reset (törlés)

Ha e-mail-es választ szeretnél, írd be az e-mailcímed az E-mail-be

Csatornalista

2007.08.13. 15:37 | denes | 15 komment

Címkék: csatornalista

 

 
 
 
A Digi Tv-vel fogható csatornák 2010 március 1-től:
 

Nem hivatalos Digi Tv forgalmazói lista

2007.06.18. 09:45 | denes | 109 komment

Az élet átírta a forgatókönyvet... a Digi Tv 2007 december hóban szerződést bontott kb 70 forgalmazóval, így a lista egészen biztosan rengeteg hibás adatot tartalmaz!!! (természetesen, amint valamennyire is hiteles információ lesz az egyes területen működő forgalmazókról- a listát korrigáljuk!)/denes/
Bács-Kiskun megye:

Arabba Kft. 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 101. 77-481-961
Castor-Telecom Kft. Üzlet 6000 Kecskemét, Jókai u. 21. 20-425-0425
Mekka Audio Kft 6000 Kecskemét, Vörösmarty 12. 76-416-694
Chip Elektronik Kft. 6100 Kiskunfélegyháza, Deák F.u.28. 76-464-739
K-Dipol Bt. Üzlet 6400 Kiskunhalas, Szántó K.J.u.75. 62-442 476
Tembo-Vill Bt. 6200 Kiskőrös, Martini u.1. 78-311-490
TRINIT Kft. 6300 Kalocsa, Szent István kir. u.49. 78-461-146
V-T KOM Kft. 6500 Baja, Szabadság u.19. 79-420-895
VSAT Kft. 6500 Baja,  Tóth Kálmán utca 11/b. Tel:  79/423-000 ; 20/ 218-0115


Baranya megye:


Mohácsi Kép-S Bt.. 7700 Mohács, Vörösmarty M.u.2. 69-311-653
Gnandné Kajsza Valéria EV. 7838 Vajszló, Kodolányi tér 3. 73-585-007
S-A Computer BT Pécs Táncsics M u 86. tel/FAX: 72/414-067 bmagister@enternet.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén megye:

Csak Kft. Üzlet 3980 Sátoraljaújhely, Vasvári u.13. 47-322-070
Csak Kft. Üzlet 3450 Mezőcsát, Hősök tere 3. 49-552-211
Csak Kft. Üzlet 3600 Ózd, Vasvár 37-39. 48-470-399
Csak Kft. Üzlet 3849 Forró, Fő út 95. 46-587-264
Csak Kft. 3526 Miskolc, Szeles u. 4. 46-350-221
RALAMAG Kft. 3400 Mezőkövesd, Madách u. 1/4. 49 312-287  | 06 70 615-24-24
nyitva:H-P   9-17-ig   SZ-V. zárva
Endrész József EV Üzlet 3900, Szerencs Rákóczi út 106. tel.: 20-2005960
Zafir Kft.3900.Szerencs.Rákóczi út 53.Telefon :47/561-006 Fax :47/561-007, 20/468-9322 Működési terület:Szerencs,Sárospatak,Sátoraljaújhely és vonzáskörzete
Trade-Vital Kft 3770 Sajószentpéter Haricza u 10/1 Tel: 20/590-5989

Békés megye:

Minielektronic Kft. 5600 Békéscsaba, Jókai Mór u.47. 66-442-332
Veres és Tsai Kft. 5900 Orosháza, Bercsényi üzletsor 8. 68-410-394

Csongrád megye:

Bartha László EV 6600 Szentes, Tóth József u.16. 63-315-12
Borbás József EV 6900 Makó, Teleki L.u.2. 62-213-320
K-Dipol Bt. 6725 Szeged, Petőfi sugárút 67. 62-442 476
SYSTEM SERVICE Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Bánát u.1/a. 62-237-095

Fejér megye:


Satel Kkt. 8000 Székesfehérvár, Palotai u.37. 22-506-266
Vargáné Soós Ilona EV 2400 Dunaújváros, Dózsa Gy.út 42. 25-405-661
Com 2 Kft. 8000 Székesfehérvár, Távírda utca 14. Telefon: + 36 20 9438 002 E-mail: digitv@com2.hu web: http://www.com2.hu
Satel Antennaszaküzlet 8000 Székesfehérvár, Palotai út. 37. Tel: 22/506-266
Fax: 22/506-267 Web: www.satelco.hu E-mail: satel@satelco.hu Nyitva: H-P: 9-17óra
Szo:9-12 óra

Győr-Moson-Sopron megye:


Koloszár Elektronika 9400 Sopron, Höflányi u.10. 99-508-805
Molnár Elektronikai Kft. 9300 Csorna, Laky Döme u.2. 96-263-112
Molnár Elektronikai Kft. Üzlet 9330 Kapuvár, Cseresznye sor 2. 96-242-112
Triatronic Kft. 9022 Győr, Újvilág u.1-3. 96-326-490

Hajdú-Bihar megye:

Csak Kft. Üzlet 4000 Debrecen, Bem tér 20/a. 47-322-070
Csak Kft. Üzlet 4151 Püspökladány, Bocskai u.15. 54-392-800
Csak Kft. Üzlet 4090 Polgár, Szabadság u.3. 52-392-777

Heves megye:

BARTECH 2002 Kft. 3323 Szarvaskő, Fő u.6. 36-352-092 -megszünt!
Elektro Center 3245 Recsk, Vásártér Pavilonsor 36-478-196
PAKO 2003 Kft. Tel: 06/30/636-4228  E-mail: etimi@ecity.agria.hu
Oláh Lajos EV 3200 Gyöngyös, Köztársaság tér 1. 37-301-225
Vass György EV 3300 Eger, Csiky S.u.28. 36-410-526
Szoldatics és Társa Bt. 3000 Hatvan, Horváth M.u.3. 37-389-139
Trade-Vital Kft 3770 Sajószentpéter Haricza u 10/1 Tel: 20/590-5989

Jász-Nagykun-Szolnok megye:

Antenna-SzervizTúr Bt. 5400 Mezőtúr, Szabadság tér 17. 56-350-868
1 Co-Libri Tech Kft. 5300 Karcag, Dózsa Gy.u.2. 59-400-142
Gulyás Ottó EV 4003 Jászberény, Dózsa Gy.u.25. 57-502-290
X-Tel 2000 Kft. Üzlet 5000 Szolnok, Szent L.kir.u.4/a. 56-413-348 20-941-5381
X-Tel 2000 Kft. Üzlet 5200 Törökszentmiklós, Móricz Zs.27. 20-935-8630

Komárom megye:

Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 2500 Esztergom, Hősök tere 10. 20-265-1461
Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 2800 Tatabánya Hadsereg u.71. 34-331-667
Tóth Árpád EV 2870 Kisbér, Kossuth L.u. 35. 34-353-359

Nógrád megye:

Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 3060 Pásztó, Fő út 31. 32-460-332
Systemic Kft 2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 69, Rákóczi u 32. 35-301-700

Pest megye:

Castor-Telecom Kft. 2750 Nagykőrös, Farkas u.6. 20-425-0425
DEKOR-SAT Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth u.29 20-398-9937
DEKOR-SAT Bt. Üzlet 2344 Dömsöd, Dózsa György u.19. 30-526-0180
Extrasat Kft. Üzlet 2119 Pécel, Pesti u.44. 28-454-974
GLOVER Kft. 2040 Budaörs, Gyár u 2. 23-428-196
Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 2072 Zsámbék, Mányi út 13. 23-342-185
Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 2085 Pilisvörösvár, Fő út 13. 26-330-419
Pannonelektro-Dekor Kft. Üzlet 2600 Vác, Földvári tér 4-5. 27-300-916
Taget Rt. 2030 Érd, Diósdi út 2-4. 23-364-304
Orbi-Sat Kft. - megszűntette DigiTv-s tevékenységét Budapesten!
Rácz András antennaszerelő Budapest, 16. kerület. 06 1 403 1535    mobil: 06 70 248 8485
Digitv forgalmazó vagyok.  Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Szilasliget, Isaszeg, Pécel, Gödöllö, Fót, Mogyoród Csömör térégében szerelek.Tv -Videó,Antennaszerviz néven     Tel: 0630 9418 902

Somogy megye:

Soós Lajos EV 8630 Balatonboglár, Táncsics u.5. 85-450-090
Soós Lajos EV Üzlet 7570 Barcs, Köztársaság u.39. 82-462-966
Soós Lajos EV Üzlet 7400 Kaposvár, Irányi D.u.2. 82-421-193
Soós Lajos EV Üzlet 7500 Nagyatád, Árpád u.15. 82-553-195
Soós Lajos EV Üzlet 8700 Marcali, Rákóczi u. 41. 85-331-082
Kádár Elektronika Tab Kossuth L u 140/a 84/325-664. 20/465-6435 kadarlac@enternet.hu
Madarász Levente forg. t.képviselő: Marcali Rákóczi utca 45. Signal Diszkont tel.06/20/545-7935

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:

Nyír-Top Tech Kft. 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u.27. 42-435-952
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 5743 Mátészalka, Szalkai L.u.22. 44-418-750
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 4300 Nyirbátor, Báthori u. 1. 44-418-750
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 4625 Záhony, Ifjúság u. 5. 44-418-750
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 4800 Vásárosnamény, Orbán B.krt. 10. 44-418-750
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 4440 Tiszavasvári, Kossuth u.21. 44-418-750
Nyír-Top Tech Kft. Üzlet 4600 Kisvárda, Csillag u. 12. 44-418-750
Szepessy Bt. Üzlet 4465 Rakamaz, Szent István út 52. 42-507-840
Sz@bit Kft. Üzlet 4440 Tiszavasvári, Kossuth út 39. 42-275-988

Tolna megye:


Duna Dé-Ta Kft. 7020 Dunaföldvár, Kossuth u.37. 75-541-037
Loch és Tsai Kft. 7150 Bonyhád, Rákóczi F.u.3-5. 74-451-552
Mikró Hi-Fi Bt. 7100 Szekszárd, Arany J.u.4. 74-415-256
Szabó Dénes EV Üzlet 7081 Simontornya, Szent István út 17. 74-486-546
Szabó Dénes EV 7090 Tamási, Garay út 6. 74-472-051

Vas megye:

Direkt Digital Bt 9700 Szombathely, Semmelweis u.27. 94-339-335

Veszprém megye:


Balaton Elektronika Kft. 8300 Tapolca, Batsányi u. 1. 87-412-564
VA-CSI 2001 Kft. 8400 Ajka, Szabadság tér 20. 20-941-9834
VA-CSI 2001 Kft. 8330 Sümeg, Petőfi u. 1. 20-941-9834

Zala megye:

Császár József EV 8800 Nagykanizsa, Dózsa Gy.u.143 93-516-084
Lan-Tel Ker Kft. 8960 Lenti, Széchenyi tér 9. 92-551-370
Mikro Baráth Miklós 8380 Héviz, Kodály Z.u.50. 83-341-736
Elektro Service Kft. Zalaegerszeg Ady E. u. 31.Tel: 92/510-865 
         30/3189631
Több megyében is tevékenykedő forgalmazó:
 Linkblog/Több megyében is tevékenykedő forgalmazó--->klikk!
 
Vajdasági forgalmazók:
 
Digi-Studio Kft.  Magyarkanizsa, Topolska 26.  Tel:+381 63 669 885